GARAŽNA VRATA

Segmentna termoizolovana garažna vrata izrađuju se od pocinkovanog lima ispunjena poliuretanskom penom, debljine 4 cm. Segmenti su plastificirani, čime se dobija dugotrajna zaštita od korozije i atmosferskih uticaja (voda, vetar…).

PREDNOSTI:

Kod otvaranja, garažna vrata ne zauzimaju dragocen prostor u garaži jer se podižu pod plafon. Vrata se postavljaju iza otvora tako da ne umanjuju njegovu veličinu. Zbog posebnog načina izrade po meri, vrata se mogu postaviti na gotovo svakom otvoru, kako na novim tako i na starim građevinama. Kod ulaska i izlaska nemoguće je oštetiti vozilo. Način upravljanja je pouzdan i siguran. Da bi se osiguralo dovoljno osvetljenje, postoji mogućnost ugradnje prozora a moguća je i ugradnja malih vrata za prolaz ljudi. Vrata se odlikuju velikom izdržljivošću.

TEHNIČKI OPIS: MATERIJAL

Garažna vrata su napravljena od panela koji se sastoje od dve ploče pocinkovanog bojenog lima sa svake strane, unutar kojih se nalazi poliuretanska pena. Ploče mogu biti sa utisnutim pravouglovima ili vodoravnim linijama. Vodilice i profili napravljeni su od galvanizirajućeg čelika. Vrata su opremljena kvalitetnim torzionim oprugama koje omogućavaju uravnoteženje garažnih vrata.

NAČIN RADA S GARAŽNIM VRATIMA (MOGUĆNOSTI)

MEHANIČKI

- Lagano ručno podizanje vrata zahvaljujući pouzdanom sistemu torzionih opruga
- Ručno podizanje, uz pomoć lanca

AUTOMATSKI

- Elektromehaničkim pogonom uz pomoć motora, na lanac ili remen, prema veličini vrata i učestalosti otvaranja
- Pritiskom na taster postavljenimna zid pored vrata
- Upotrebom daljinskog upravljača

Postoji mogućnost deblokade i sigurnosnog otvaranja u slučaju nestanka el. energije

MOGUĆE DODATNE OPCIJE:

- Ugradnja prozora ili vrata
- Boja po želji investitora
- Ugradnja fotoćelija i kontakt brave
- Postavljanje vanjske upozoravajuće lampe

ZA DETALJNIJA OBAVESTENJA I CENE POZOVITE 063 41 55 81TAGOVI